Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

23 RÉSZES GYERMEK JÁTÉK KONYHAI KÉSZLET 22405

Ár:
4.590 Ft
23 RÉSZES GYERMEK JÁTÉK KONYHAI KÉSZLET 22405
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás

23 RÉSZES GYERMEK JÁTÉK KONYHAI KÉSZLET 22405

23 ELEM - ez a játékkészlet minden kis szakácsnak kedvére lehet. Nem kevesebb, mint 23 elemből áll, többek között: edények, élelmiszerek stb. Ezek a játékok lehetővé teszik gyermeke számára, hogy finom ételeket készítsen. Tökéletes kiegészítője lehet a játékkonyháknak.
HATHAT A GYERMEK FEJLŐDÉSÉRE - a játék nemcsak azt teheti lehetővé, hogy érdekes és örömteli módon töltse el az időt, hanem hatással lehet a gyermek szellemi fejlődésére és motoros készségeinek növekedésére; fejlesztheti a képzeletet és serkentheti a kreativitást, valamint megtaníthatja a csapatban való együttműködést és javíthatja a szociális és integrációs készségeket.
KIVÁLÓ MINŐSÉG - a készlet a legmagasabb minőségű fémből és műanyagból készült, aminek köszönhetően gyermekének hosszú és gondtalan szórakozásban lesz része. A játékoknak nincsenek éles végei, ami teljesen biztonságossá teszi őket.
NAGY KÉSZLET - ez a rendkívül praktikus kis szakácskészlet mindent tartalmaz, ami a konyhában szükséges ahhoz, hogy finom ételeket készíthessen az egész családnak! Tartalmaz: egy lábast, egy serpenyőt, egy serpenyőt, 2 fedelet, egy párolóbetétet, egy merőkanalat, egy forgatót, egy tésztakanalat, egy szűrőt, egy sószórót, egy borsszórót, egy borsot, egy darab húst, egy halat, egy csirkét, 2 sárgarépát, egy kolbászt és egy tükörtojást. , gomba, fokhagyma és vöröskáposzta.
MŰSZAKI ADATOK:

szín: többszínű
anyag: fém + műanyag
a készletben található elemek száma: 23
serpenyő hossza: 18 cm
edény szélessége: 14 cm
csomagolási méretek: 32 x 27,5 x 11 cm
súly: 0,588 kg
súly a csomagban: 0,74 kg
TARTALMAZZA:

edény
serpenyő
2 fedél
serpenyő
szűrő/párolóbetét

bors
9 élelmiszer (csirke, steak, tükörtojás, gomba, hal, kolbász, paprika,
fokhagyma, káposzta, sárgarépa)
merőkanál
tésztakanál
szűrőkanál

Keresés