Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kraftech kézi ívhegesztő KTWDX300IV

Ár:
23.990 Ft
Kraftech kézi ívhegesztő KTWDX300IV
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-22

Leírás

Forradalmian új, praktikus, kézben tartható pisztoly formájú inverteres hegesztőkészülék, mely kisebb házkörül munkák elvégzésére ideális és kényelmesen használható. Modern IGBT technológiát alkalmazó, half bridge rendszerű készülék. 
Készülékünk a következő fejlett hegesztés-támogató funkciókkal rendelkezik: 
- Ventilátor-mentes: passzív hűtéssel rendelkezik. 
- VRD funkció: az üresjárási feszültséget korlátozó biztonsági funkció MMA üzemmódban történő hegesztés esetén, magas páratartalmú (nedves) környezetben, mely biztonságos szintre csökkenti a feszültség értékét, ezzel is csökkentve a balesetveszélyt
- Széles feszültség tartomány: 180-250V hálózati feszültség között képes üzemelni, ezáltal olyan helyeken is alkalmazható, ahol a hálózati feszültség ingadozik. A legtöbb megfelelő teljesítményű áramfejlesztővel is használható (nem garantált). 
- Arc Force: Automatikusan állítja az áramerősséget, az ív hosszának függvényében. Amikor az elektróda tapad, az áramerősséget megnöveli, de ha az ív hosszabb lesz az áramerősséget lecsökkenti, így az elektródát közelíthetjük a munkadarabhoz anélkül, hogy kialudna az ív. Stabilabb ívet fog eredményezni. 
- Hot Start: Ez a funkció megkönnyíti az ívgyújtást a hideg vagy vastag munkadarabon az által, hogy megnöveli a beállított áramot ívgyújtáskor. Ezzel elkerülhetőek a kezdési kötés hibák. 
- Anti stick: Előfordulhat, hogy az elektróda mégis letapad, ilyenkor a hegesztőgép automatikusan lecsökkenti a hegesztő áramerősséget a minimum szintre, hogy az elektróda le tudjon hűlni és könnyen le tudjuk választani az elektródát a munkadarabról. A készülék a kompakt kialakítása miatt nem rendelkezik beépített okosventilátorral. Az inverteres hegesztőt bázikus vagy savas elektródával való hegesztésére tervezték. Nem alkalmas alacsony hidrogéntartalmú nátrium bevonatú szénacél elektródával való hegesztésre. 

Jellemzők:
• használható elektródák típusa: bázikus, savas
• hegesztőáram: 20-105A
• hatásfok: 85% 
• max. felvett teljesítmény: 4,1kW 
• munkafeszültség: 20,8-24,2V 
• üresjárati feszültség: 30-50V 
• elektródaátmérő: Ø1,6-3,2mm 
• 2 méter elektromos kábel, 3 méter (14mm²) mobilcsatlakozású testkábel
• tartozékok: koffer, hordtáska, hegesztőpajzs, salakoló kalapács + drótkefe

Keresés