Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lábbal hajtható bicikli Mancs őrjárat 822505

Ár:
22.590 Ft
Lábbal hajtható bicikli Mancs őrjárat 822505
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás

Lábbal hajtható bicikli Mancs őrjárat 822505

Csomagolás méretei
Súlya 2,8 kg
Hossza 47 cm
Szélessége 13,5 cm
Magasság 21,5 cm
Életkor 2+
Ajánlott fiúknak és lányoknak
Termék leírása
Lábbal hajtható bicikli Mancs őrjárat

Kezdje utazását a kerékpározás világában ezzel a pedálok nélküli mini biciklivel, a Paw Patrol témájú! Kifejezetten az 1 és 3 év közötti gyermekek számára készült kerékpár tökéletes eszköz arra, hogy megismertesse őket a kerékpározás művészetével, biztonságot és kényelmet kínálva, miközben megtanulják fejleszteni egyensúlyukat és koordinációjukat.

Ergonomikus váz: Ennek a kerékpárnak az ergonomikus vázát úgy tervezték, hogy közel legyen a talajhoz, így a kis lovasok könnyebben fel- és leszállhatnak. A könnyű és ellenálló anyag kellemes és biztonságos utazási élményt biztosít.

Habszivacs ülés: Ennek a kerékpárnak az ülése puha habszivacsból készült, amely biztosítja gyermekeinek a szükséges kényelmet az órákon át tartó lovagláshoz. A nyereg széles kialakítása lehetővé teszi számukra, hogy kényelmesen és biztonságban érezzék magukat, miközben felfedezik az őket körülvevő világot.

Állítható kormány: Az állítható kormány lehetővé teszi a magasság beállítását, hogy tökéletesen illeszkedjen a kis kerékpárosok méretéhez. Ez személyre szabott és kényelmes élményt tesz lehetővé felfedezőútjaik során.

Kopogásgátló fogantyúk: A kerékpár fogantyúit speciális kopogásgátló anyaggal tervezték, hogy megóvják a gyerekek kényes kezét utazásuk során. Ezek a fogantyúk biztonságos és kényelmes fogást biztosítanak, így élvezhetik a kerékpáron töltött minden pillanatot.

Maximálisan támogatott súly : 20 kg

Keresés