Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paint roller festőhenger

Ár:
3.990 Ft
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás

Paint roller festőhenger

Paint Roller festőkészlet professzionális és praktikus:
festés egyszerűen 3 lépésben
fessen le egy falat kevesebb, mint 5 perc alatt
nincs szükség előkészületre
varrásnélküli mikroszálas hengerrel
tökéletes eredmény bármely felületen
praktikus kiegészítőkkel

Szereti a tetszetős, frissen festett falat mennyezetet, kerítést? De utál festeni, mert a rossz minőségű hengerek csöpögnek és fröcskölnek? Több időt tölt a létrán való fel-, és lemászkálással, a festékbe mártogatással, mint magával a festéssel? Tudjuk, hogy mire van szüksége: megérkezett a forradalmian új Paint Roller!
A Paint Roller gyors és professzionális festőrendszer, ami egy szempillantás alatt megváltoztatja a falat, a mennyezetet, vagy akár a kerítést.  Nincs több csöpögés, nem kell percenként elzarándokolnia a festékes tálcáig!

Hogyan működik a Paint Roller?
Töltse be a választott festéket a hengerben lévő tartályba és zárja le a fedelet. Jöhet is a tökéletes hengerezés.  Akár egy egész doboz festéket beletölthet ebbe a kompakt, innovatív csepegésmentes hengerbe. A festékréteg vastagsága a nyomás erősségétől függ. Általában egy réteg bőven elegendő. A mennyezetet is könnyen befestheti a Paint Roller-val. Használjon egy régi seprűnyelet, amira könnyen ráteheti a Paint Rollert. Egyetlen csepp sem csöppen majd a padlóra.
Mi a Paint Roller titka?
A fantasztikus új technológia alapja a Paint Roller innovatív mikroszálas hengere, és a szabadalmaztatott adagolórendszer, ami a festéket folyamatosan, egy gép pontosságával engedi a hengerre, hogy tökéletes fedést biztosítson mindenütt.
Időt és pénzt spórolhat meg
Takarítson meg Ön is időt és pénzt, sőt soha többet nem kell majd a koszos takarófóliákkal bajlódnia, amik amúgy sem fogták fel a régi hengerekről lecsöpögő festéket. A Paint Roller-val gyerekjáték a festés, tökéletes eredményt ad, még a legdurvább felületeken is. Rendelje meg most a Paint Roller-t az elképesztő MediaShop bevezető áron!

A csomag tartalma:
1 x Paint Roller henger beépített festékadagolóval
1 x Paint Roller praktikus festőtálca GRÁTISZ!
1 x Paint Paint Roller feltöltő pohár GRÁTISZ!
1 x Paint Paint Roller sarokfestő GRÁTISZ!
1 x Paint Paint Rollertölthető szegélyhenger GRÁTISZ!

Termék címkék: barkács

Keresés