Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Térdtámasztó stabilizátor térdmerevítő 2db 15778

Ár:
1.990 Ft
Térdtámasztó stabilizátor térdmerevítő 2db 15778
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás

Térdtámasztó stabilizátor térdmerevítő 2db 15778

A Power Knee egy áttörést jelentő termék, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén megemelje a térdét hajlításkor vagy guggoláskor úgy, hogy mindkét lába észrevehető támogatást nyújt nehéz tárgyak emelésekor.

A legmodernebb, könnyű anyagokat használja a térd maximális védelmének és támogatásának biztosítására

Megelőző és terápiás intézkedésként egyaránt hatékony. Nélkülözhetetlen az oldalsó és mediális szalagsérülések utáni felépülés elősegítéséhez , valamint hatékony a térd- és porcproblémák kezelésére és fájdalomcsillapítására. Ideális a sérülések utáni felépülés elősegítésére.

Mindegyik ortézis rugós csuklópánttal van ellátva , amely térdenként 20 kg terhelést képes elviselni , csökkentve a térdízületi fájdalmat, miközben korlátlan térdmozgást biztosít. Az ortézis stabilizálja a térdkalácsot is, hogy enyhítse a patella íngyulladással járó fájdalmat.

A stabilizátor könnyen felszerelhető és különböző méretekre állítható . A nadrágtartó nadrág alatt is hordható. Univerzális méret, tépőzárral állítható.

Megelőző és gyógyító intézkedésként egyaránt hatékony. Nélkülözhetetlen az oldalsó és mediális szalagsérülések utáni felépülés elősegítéséhez , valamint hatékony a térd- és porcproblémák fájdalmának kezelésére és enyhítésére. Ideális a sérülések utáni felépülés elősegítésére.

✅Támogatást nyújt felálláskor

✅ Segít csökkenteni a szalagfeszülést

✅ Csökkenti a térdsérülések kockázatát

✅ Térdízületi gyulladás

✅ Térdszalagok szakadása

✅ A meniszkusz károsodása

✅ Térd erősítés

Keresés